Eén van de specialisaties van De Zeilmakerij Hoorn is het herbekleden van luxe, dure design-meubelen.

Wij hebben een showroom met diverse design-meubelen, die opnieuw bekleed zijn.
Prachtige klassiekers als de Leolux Tango van ontwerper Jan Armgardt, de Harvink van ontwerper Harry Vink, een originele retro Goldsiegel fauteuil enz enz.


Door vakvrouw Yvonne van De Zeilmakerij Hoorn met zorg en liefde bekleed:

 


De LEOLUX Tango.
 Nieuwprijs tussen de 3000,- en 3500,- euro.  Nu voor 995,- euro!!!De Tango is een Leolux klassieker die met zijn flexibiliteit de wereld van het interieur een andere aanblik gaf.
Ruim 25 jaar later is de bank Tango nog steeds zeer populair. Deze Tango van Leolux is met zijn sierlijke lijnenspel en verstelbare armleuningen een echt middelpunt van uw zithoek.
Wie kent niet het spannende ritme van de tango? De Tango van Leolux verraadt niet direct het spannende ritme in 4-kwarts maat. Echter, in 4 stappen, als in de maat van de muziek, brengt het zitideel u naar uiterst verschillende zitmomenten.
Aan zitting en rug van de Tango banken zijn links en rechts verstelbare delen bevestigd, die in alle standen andere gebruiksmogelijkheden bieden. Zo wordt een gezellige 2-zitter een lekkere ligbank met hoofdsteun en de royale 3-zitter nog ruimer, of zelfs een soort logeerbed als u rug- en zitdelen uitklapt.

Wilt u zich in een eigen gezellige zithoek nestelen, dan klapt u de armen omhoog en de rugdelen naar binnen en u geniet van de mooie eigenschappen van een flexibel karakter. Van onderkoeld bewonderen tot gepassioneerd genieten, een gloedvolle Leolux Tango. De verstelbare delen zijn sterk van constructie maar niet onbeperkt belastbaar. Leolux raadt u aan de onderdelen die in de 0-stand staan niet als zitplaats te gebruiken.
Harvink 2-zitsbank van ontwerper Harry Vink Nieuwprijs tussen de 1395,- en 1895,- euro.  Nu voor 595,- euro!!!Deze prachtige originele Harvink 2-zitter is bekleed in zeer duurzame Ploegstof.
De getoonde kussens worden bijgeleverd.

Ontwerper Martin Haksteen over Harrie Vink:

Harvink werkt nauw samen met een selecte groep topontwerpers waaronder Martin Haksteen. Samen staan zij aan de basis van onze opmerkelijke meubelen waarvan heldere vormen en eerlijk materiaalgebruik de uitgangspunten zijn. “Ontwerpen voor Harvink is voor mij steeds weer een uitdaging. Bedrijfsfilosofie, marktsegment en materiaalkeuze scheppen een op het eerste gezicht vrij dwingend kader waarbinnen gewerkt dient te worden. Toch blijkt steeds weer dat dit kader ongekende ruimte biedt om de dialoog aan te gaan met zowel het functionele en esthetische wezen van een meubel als met het al maar in beweging zijnde mode- en tijdsbeeld. Het resultaat wordt dan ook meestal gekenmerkt door een eerlijk soort eenvoud in een actuele vorm."

De Harvink collectie wordt ontworpen in samenwerking met hoofdzakelijk Nederlandse meubelontwerpers. Voor de fabricage maken wij bovendien bijna uitsluitend gebruik van Nederlandse materialen en toeleveranciers. Dat is niet zomaar. Het stelt ons in staat het productieproces van begin tot eind goed te controleren. Zo garanderen wij keer op keer betaalbare kwaliteitsproducten van echt Hollands fabrikaat. En betaalt u niet meer dan nodig.

Relaxfauteuil Goldsiegel Nieuwprijs tussen de 700,- en 900,- euro.  Nu voor 295,- euro!!!
Franse Bistrostoeltjes
bekleed in een door u gewenst dessin. Prijs rond de 145,- euro per stuk. 

 

 

Daarnaast hebben we ook nog wat kantoormeubelen:
2 groene Hag kantoorstoeltjes
1 ahrend rolbaar stoeltje
1 artifort tafeltje
4 Kuipstoeltjes Kartell Maui
1 kuipstoeltje Kartell Nihau
1 geel kuipstoeltje

 

Daarnaast is het ook mogelijk uw eigen bank of stoel opnieuw te laten bekleden.